Jumbo-Visma Development Team versterkt zich met Kramer en broertje Simmons Wielrennen
Wielrennen

Jumbo-Visma Development Team versterkt zich met Kramer en broertje Simmons

Jumbo-Visma Development Team versterkt zich met Kramer en broertje Simmons

Het Jumbo-Visma Development Team heeft twee nieuwe renners aangetrokken. De 17-jarigen Jesse Kramer en Colby Simmons, broertje van Quinn Simmons, rijden vanaf 2022 voor de opleidingsploeg van de Nederlandse formatie.

Op de ploegsite van Jumbo-Visma zijn de talenten dolblij met hun transfer. Kramer had het niet zien aankomen: 'Ik had niet verwacht deze kans te krijgen, maar heb niet getwijfeld en zei gelijk ha. Ik kan hier veel leren op het gebied van training, materiaal en voeding. Daar wil ik gebruik van maken en me ontwikkelen.' Ook Simmons wil zich vanzelfsprekend ontwikkelen: 'Jumbo-Visma is een perfecte stap omhoog voor mijn carrière en ik ben dankbaar dat ik me hier mag bewijzen.'

Robbert de Groot, head of development bij Jumbo-Visma, ziet dat de twee aanwinsten goed in het team passen. 'Rustige jongens die hard zullen werken voor hun ontwikkeling. We zien veel potentie en welke kant die opgaat, zien we in de toekomst wel. We gaan nu geen stempel op ze drukken.' Kramer en Simmons zijn versterking nummer vier en vijf voor de opleidingsploeg na Tijmen Graat, Per Strand Hagenes en Axandre Van Petegem.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws