Jumbo-Visma Development weet drie Nederlandse talenten binnenboord te houden Wielrennen
Wielrennen

Jumbo-Visma Development weet drie Nederlandse talenten binnenboord te houden

Jumbo-Visma Development weet drie Nederlandse talenten binnenboord te houden

Jumbo-Visma Development heeft drie Nederlandse talenten langer aan zich weten te binden. Owen Geleijn, Lars Boven (foto) en Rick Pluimers hebben allemaal hun contracten bij de opleidingsploeg verlengd. Het wordt hun derde jaar bij het team.

Robbert de Groot, hoofd van het opleidingsteam, is blij dat hij langer met het drietal samen kan werken. 'Rick is een zeer goede coureur die ieder jaar weer extra stapjes zet. Hij wordt volwassen en belangrijk voor het team. Hij gaat op zoek naar een profcontract', laat hij weten op de website van de ploeg. Ook over Geleijn en Boven is hij tevreden: 'Het wordt hun derde jaar bij de ploeg. Ze maken allebei progressie.'

De Groot ziet twee andere renners van de opleidingsploeg echter wel vertrekken. De ploeg maakte bekend dat Hidde van Veenendaal en Axel van der Tuuk het team gaan verlaten. Het is nog niet bekend waar hun toekomst in de sport ligt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws