Jumbo-Visma (mét Dylan van Baarle) verkent Omloop Het Nieuwsblad: 'Jumbo's op een missie' Wielrennen
Wielrennen

Jumbo-Visma (mét Dylan van Baarle) verkent Omloop Het Nieuwsblad: 'Jumbo's op een missie'

Jumbo-Visma (mét Dylan van Baarle) verkent Omloop Het Nieuwsblad: 'Jumbo's op een missie'

Bij Jumbo-Visma is de voorbereiding op het nieuwe wegseizoen alvast in volle gang. December moet nog beginnen, maar het parcours van Omloop Het Nieuwsblad 2023 zit al één keer in de bovenbenen. De klassiekerkern van de Nederlandse formatie reed dinsdag rond in de Belgische heuvelzone.

In totaal waren er tien mannen van de partij bij de verkenning, inclusief ploegleiders Grischa Niermann en Maarten Wynants. De groep bestond verder uit Wout van Aert, nieuwkomer Dylan van Baarle, Tosh Van der Sande, Tim en Mick van Dijke, Edoardo Affini, Christophe Laporte en Tiesj Benoot. Op papier de ploeg die het komend voorjaar moet gaan doen in de klassiekers.

Cijfertechnisch valt er weinig te zeggen van een dergelijke verkenning, dus daarom geen losse 'Gespot op Strava'. Met het bijschrift 'Jumbo’s on a mission' laat Van Aert alvast wel weten dat Jumbo-Visma er zin in heeft richting 2023. In totaal werd er 135 kilometer verkend, met daarbij alle belangrijke punten van de Omloop, die op 25 februari wordt verreden. Van Aert was afgelopen seizoen solo de sterkste, maar de Belg zal zich de komende maanden eerst volledig richten op het veldritseizoen.

De Strava-upload van Wout van Aert: 'Jumbo's on a misson'

Jumbo-Visma (mét Dylan van Baarle) verkent Omloop Het Nieuwsblad: 'Jumbo's op een missie'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws