Jumbo-Visma over Franse coronaregels: 'Wij hoeven geen plannen te wijzigen' Wielrennen
Wielrennen

Jumbo-Visma over Franse coronaregels: 'Wij hoeven geen plannen te wijzigen'

Jumbo-Visma over Franse coronaregels: 'Wij hoeven geen plannen te wijzigen'

Bij Jumbo-Visma maken ze zich voorlopig geen zorgen om de plannen van de Franse overheid om vaccinatie tegen Covid-19 verplicht te stellen bij deelname aan Franse wedstrijden. Volgens de persvoorlichting van de Nederlandse formatie hoeven de plannen niet gewijzigd te worden.

Woordvoerder Ard Bierens laat tegenover Het Laatste Nieuws weten dat 'iedereen die voor die koersen voorzien was, voldoet aan de Franse voorwaarden.' Dat betekent dat renners als Wout van Aert, Primoz Roglic, Steven Kruijswijk en Mike Teunissen straks allemaal gewoon van start kunnen gaan in Franse wedstrijden. Tijdens de ploegenpresentatie van afgelopen week werd bekendgemaakt dat zij één of meerdere Franse wedstrijden in hun programma hebben, zoals Parijs-Nice, Parijs-Roubaix en de Tour de France.

Ook bij de Belgische ploegen worden er weinig problemen verwacht, zo valt te lezen bij het Vlaamse medium. Volgens teamarts Toon Cruyt zijn de renners van Quick Step-Alpha Vinyl die meedoen aan de klassieke campagne een tweede keer gevaccineerd. Lotto Soudal-woordvoerder Thijs Roelen laat aan het dagblad weten dat alle wedstrijden in Frankrijk die voorzien waren voor de ploeg ook gewoon op het programma blijven staan.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws