Jumbo-Visma tevreden gestemd met twee mannen in de top tien op Jebel Jais Wielrennen
Wielrennen

Jumbo-Visma tevreden gestemd met twee mannen in de top tien op Jebel Jais

Jumbo-Visma tevreden gestemd met twee mannen in de top tien op Jebel Jais

Voor Jumbo-Visma was de derde rit van de UAE Tour richting de Jebel Jais een mooie graadmeter. De Nederlandse ploeg zag Tom Gloag en Sepp Kuss goed bij de grote mannen finishen en dat stemde ploegleider Maarten Wynants tevreden.

'De mannen hebben het heel goed gedaan', luidde de conclusie van Wynants in het wedstrijdrapport van de formatie uit Nederland. 'We wisten dat ze in vorm zijn, maar het is altijd even afwachten of het er ook uitkomt in de wedstrijd.'

Gloag was zelf enigszins teleurgesteld met zijn zevende plek in de daguitslag van de door Einer Rubio (Movistar) gewonnen rit. 'Hij had in Valencia al bewezen een goed eindschot te hebben, dus hij mocht voor zijn eigen kansen gaan. Hij baalde zelf een beetje dat zijn sprint niet helemaal liep zoals hij wilde, maar het feit dat hij erbij zit, is veelbelovend', concludeert Wynants.

'Dat geldt ook voor de negende plek van Sepp. De Jebel Jais is niet een klim die op zijn lijf geschreven is, dus dit zal hem veel vertrouwen geven voor de rit van zondag', blikt de Belgische ploegleider alvast voorzichtig vooruit op de rit naar Jebel Hafeet. Eerst staan er nog drie vlakke ritten op de rol, waarin Olav Kooij zijn ding zal kunnen doen.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws