Jumbo-Visma's Harper ondanks goede voorbereiding niet in Giro: 'Leven is soms wreed' Wielrennen
Wielrennen

Jumbo-Visma's Harper ondanks goede voorbereiding niet in Giro: 'Leven is soms wreed'

Jumbo-Visma's Harper ondanks goede voorbereiding niet in Giro: 'Leven is soms wreed'

Chris Harper zal aankomende vrijdag niet van start gaan in de Giro d'Italia. De Australiër is naar eigen zeggen na een goede voorbereiding niet opgenomen in de definitieve selectie van Jumbo-Visma. Gijs Leemreize is zijn vervanger.

Een hard gelag voor Harper, die kopmannen Tom Dumoulin, Tobias Foss en Sam Oomen bergop bij zou moeten staan. 'Het leven is soms wreed', schrijft hij op Instagram. 'Jammer genoeg zal ik ondanks een goede voorbereiding niet aan de start van de Giro dit jaar staan', geeft hij aan met enkele boze emoji's. De 27-jarige klimmer is einde contract bij Jumbo-Visma.

Harper, dit jaar enkel nog actief in de UAE Tour (dertiende) en Ronde van het Baskenland (DNF), wenst zijn teamgenoten nog wel succes. 'Give it a good crack jongens', laat hij weten via zijn kanalen. Gijs Leemreize is zijn vervanger, zo maakte Jumbo-Visma maandag bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws