Trek-Segafredo kondigt Giro-ploeg met 'Bauke Volta' Mollema op geniale wijze aan Wielrennen
Wielrennen

Trek-Segafredo kondigt Giro-ploeg met 'Bauke Volta' Mollema op geniale wijze aan

Trek-Segafredo kondigt Giro-ploeg met 'Bauke Volta' Mollema op geniale wijze aan

De communicatie-afdeling van Trek-Segafredo heeft zich weer eens laten gelden. De Italiaans/Amerikaanse ploeg heeft de ploeg voor de Giro d'Italia op geniale wijze bekendgemaakt. Bauke Mollema, voor het gemak omgedoopt tot Bauke Volta, is van de partij.

Guilio Ciccone gaat als klassementstroef van start namens Trek-Segafredo, waar Mollema voor dagsucces gaat. Het is geen geheim dat een ritzege in de Giro een groot doel is voor de Groninger, die daarmee de trilogie van ritzeges in grote rondes zou voltooien. Ook de jonge Deen Mattias Skjelmose Jensen en talentvolle Spanjaard Juan Pedro López hebben een vrije rol.

Edward Theuns is vermoedelijk de man voor de sprints, waarin hij wordt bijgestaan door landgenoot Otto Vergaerde en Italiaan Jacopo Mosca. Wegkapitein van dienst is de ervaren Italiaan Dario Cataldo, die de wispelturige Ciccone rustig moet gaan houden.

Selectie Trek-Segafredo Giro d'Italia 2022

Giulio Ciccone
Bauke Mollema
Dario Cataldo
Juan Pedro López
Edward Theuns
Otto Vergaerde

Mattias Skjelmose Jensen
Jacopo Mosca


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws