Kelderman en Schelling voor BORA in Milaan-Turijn, Trek kiest voor Moschetti Wielrennen
Wielrennen

Kelderman en Schelling voor BORA in Milaan-Turijn, Trek kiest voor Moschetti

Kelderman en Schelling voor BORA in Milaan-Turijn, Trek kiest voor Moschetti

BORA-hansgrohe start in Milaan-Turijn met twee Nederlanders binnen de gelederen. Zowel Wilco Kelderman als Ide Schelling zijn voor de Duitse ploeg van de partij in Italië. Ook Trek-Segafredo heeft inmiddels de selectie bekendgemaakt.

Hoewel Milaan-Turijn op papier een wedstrijd is voor sprinters dit jaar, neemt de ploeg van Kelderman en co geen uitgesproken sprintkopman mee naar het noorden van Italië. Naast de twee Nederlanders beschikt de ploeg over Giovanni Aleotti, Cesare Benedetti, Marco Haller, Luis-Joe Lührs en Frederik Wandahl. De ploeg kan de wedstrijd dus met een open vizier aanvangen.

Trek-Segafredo met Moschetti

Bij Trek-Segafredo ziet de rolverdeling er op papier een stuk overzichtelijker uit. De ploeg heeft met Matteo Moschetti overduidelijk een snelle man in huis. Zo was de Italiaan aan het begin van het jaar al succesvol in de sprint van de Ronde van Valencia. Hij klopte destijds onder meer Alexander Kristoff.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws