Kelderman op plek 43 beste van BORA-hansgrohe: 'We hadden er meer van verwacht' Wielrennen
Wielrennen

Kelderman op plek 43 beste van BORA-hansgrohe: 'We hadden er meer van verwacht'

Kelderman op plek 43 beste van BORA-hansgrohe: 'We hadden er meer van verwacht'

De drie musketiers die het in deze Vuelta voor BORA-hansgrohe moesten doen eindigden in de tijdrit op plek 43 (Wilco Kelderman), 44 (Jai Hindley) en 45 (Sergio Higuita). Hindley, de enige die nog in het klassement stond, kukelde hiermee van plaats negen naar dertien in het algemeen klassement.

Met de opgave van Sam Bennett erbij was het dus geen al te beste dag voor de Duitse formatie. De tweevoudig ritwinnaar testte positief op corona en werd door zijn team uit koers genomen.

'We wisten dat de tijdrit niet makkelijk zou zijn', verklaart ploegleider Sylwester Szmyd. 'Voornamelijk omdat het volledig vlak was. Uiteindelijk verloor Jai wat posities in het klassement, waar we misschien wat meer van verwacht hadden.'

'Desondanks deed hij het goed in het eerste gedeelte van het parcours, om vervolgens tijd te verliezen in deel twee. We zullen echter blijven vechten en er komen nog meer wedstrijden aan', houdt de Pool de moed erin. 'We geven niet op, ondanks de tegenslag.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws