La Gazzetta: 'Vacek, ritwinnaar in UAE, dichtbij transfer naar Trek-Segafredo' Wielrennen
Wielrennen

La Gazzetta: 'Vacek, ritwinnaar in UAE, dichtbij transfer naar Trek-Segafredo'

La Gazzetta: 'Vacek, ritwinnaar in UAE, dichtbij transfer naar Trek-Segafredo'

Mathias Vacek staat op het punt om een contract te tekenen bij Trek-Segafredo, zo melden bronnen van het doorgaans goed geïnformeerde La Gazzetta dello Sport. De 19-jarige Tsjech, die onlangs een etappe wist te winnen in de UAE Tour, is momenteel bezig aan zijn tweede jaar als prof bij Gazprom-Rusvelo.

Na een succesvolle UAE Tour lijkt de jonge Mathias Vacek een contract te kunnen tekenen bij Trek-Segafredo. De Tsjechische wielrenner won de zesde rit in de ronde van de Emiraten. Hij was onderdeel van een kopgroep van vijf, waar ook zijn ploeggenoten Dmitry Strakhov en Pavel Kochetkov aanwezig waren.

Dit was zonder twijfel zijn grootste overwinning in de carrière van Vacek. Trek-Segafredo lijkt na deze inspanningen overtuigd. De Amerikaanse formatie wil hem inlijven en biedt hem een contract aan voor 2023. 'Volgens onze bronnen is een overeenkomst dichtbij', zo meldt La Gazzetta. De Tsjech heeft voorlopig geen koersen op zijn programma.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws