📸 Legend meets legend: Contador en Van der Poel samen op de foto in Tour de France Wielrennen
Wielrennen

📸 Legend meets legend: Contador en Van der Poel samen op de foto in Tour de France

📸 Legend meets legend: Contador en Van der Poel samen op de foto in Tour de France

Ex-superster Alberto Contador werkt heden ten dage als analist voor onder meer Eurosport. De 40-jarige Spanjaard komt in zijn huidige werk vanzelfsprekend het nodige aantal supersterren tegen. Zo kwam 'El Pistolero', die zelf twee keer de Tour de France wist te winnen, voorafgaand aan de eerste Pyreneeënrit Mathieu van der Poel (Alpecin-Deceuninck) tegen. De Zuid-Europeaan, die onder vele wielervolgers als echte legende wordt gezien, kon het niet laten om eventjes met een van de supersterren van dit moment op de foto te gaan. Contador deelde de foto op zijn populaire Instagramaccount.

'Het is geweldig om vanuit de andere kant van de koers te genieten, maar nog altijd in de mogelijkheid te zijn om er samen met vrienden van te genieten', luidt het enthousiaste bijschrift van de post, waarop zowel een glunderende Contador als Van der Poel te zien is.

Contador was in zijn jaren als wielerprof sowieso al een enthousiaste coureur, daar hij zijn aanvalsdrift nooit in bedwang wist te houden. Tegenwoordig is de drievoudig Vueltawinnaar ook ploegleider bij EOLO-Kometa. Ook in die rol stelt hij zijn vrolijkheid maar wat graag tentoon, getuige recente beelden van een uit zijn dak gaande Contador (na een etappeoverwinning van zijn poulain Davide Bais).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws