Mathieu van der Poel gaat samenwerking aan met voetbalclub Royal Antwerp van Van Bommel en Overmars Wielrennen
Wielrennen

Mathieu van der Poel gaat samenwerking aan met voetbalclub Royal Antwerp van Van Bommel en Overmars

Mathieu van der Poel gaat samenwerking aan met voetbalclub Royal Antwerp van Van Bommel en Overmars

Mathieu van der Poel is met zijn eigen merk 4Gold een samenwerking aangegaan met de Belgische voetbalclub Royal Antwerp FC, momenteel de nummer twee in de Belgische Jupiler Pro League.

4Gold is een foodtech start-up, die mede werd opgericht door Mathieu van der Poel. Het is gespecialiseerd in het optimaliseren van gezondheid en prestaties op basis van DNA-inzichten en wetenschappelijk gevalideerde sport- en gezondheidssupplementen. De komende twee jaar zullen ook de spelers van Royal Antwerp FC daar van profiteren.

‘Met hun expertise op het allerhoogste niveau zullen ook zij hun steentje bijdragen aan toekomstige sportieve successen van The Great Old', laat de voetbalclub waar Mark van Bommel (trainer) en Marc Overmars (technisch directeur) werkzaam zijn weten in een persbericht. 4Gold werkt ook al samen met (natuurlijk) Alpecin-Deceuninck, maar ook sporters als Alberto Contador en Kirsten Flipkens.

Van der Poel wil Antwerp helpen richting hoogste niveau

Van der Poel, die zelf als jongere eens stage mocht lopen bij de Nederlandse voetbalclub Willem II, is blij met het partnership. ‘Naast een langetermijnsamenwerking met mijn eigen team, Alpecin-Deceuninck, en enkele andere wielerteams is het een hele eer om te mogen aankondigen dat ons eerste partnership met een voetbalteam onmiddellijk met de stamnummer 1 is. Wij kijken er alvast naar uit om Antwerp te helpen op hun weg naar succes op het allerhoogste niveau!’

In 2017 richtte de Nederlander het bedrijf op, met compagnons Brent Luykx en Axel Roelants. 'Als professioneel wielrenner ben ik voortdurend op zoek naar de nieuwste trends en innovaties in de sport om mijn prestaties te verbeteren. Met dat in gedachten en met de overtuiging dat hoogwaardige sportsupplementen een verschil kunnen maken, ben ik met 4Gold begonnen. Ik ben er sterk van overtuigd dat onze wetenschappelijke benadering mij en mijn ploeggenoten kan helpen om onze doelen te realiseren', klonk het destijds.

Mathieu van der Poel gaat samenwerking aan met voetbalclub Royal Antwerp van Van Bommel en Overmars

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws