Movistar gaat kopstoot Barbier in Brugge-De Panne onderzoeken na gebroken elleboog voor Serrano Wielrennen
Wielrennen

Movistar gaat kopstoot Barbier in Brugge-De Panne onderzoeken na gebroken elleboog voor Serrano

Movistar gaat kopstoot Barbier in Brugge-De Panne onderzoeken na gebroken elleboog voor Serrano

De Minerva Classic Brugge-De Panne is voor Movistar in mineur geëindigd. De Spaanse ploeg zag twee belangrijke pionnen vallen in de Belgische eendagskoers, met zelfs grote gevolgen voor Gonzalo Serrano.

De Spanjaard ging op 96 kilometer van de finish onderuit en gaf meteen op. Na onderzoek bleek dat hij zijn elleboog had gebroken. Kan gebeuren, horen we u zeggen, ware het niet dat Serrano naar verluidt onderuit ging door een kopstoot van Rudy Barbier. De renner van Israel-Premier Tech zou zich volgens Het Laatste Nieuws hebben misdragen. Movistar gaat onderzoek doen.

Kanter knalt op seingever

In volle finale ging ook Max Kanter tegen de vlakte. De Duitse sprinter werd nog wel dertiende, maar kon een echt goede klassering door z'n val vergeten. De crash van Kanter was pijnlijk, daar die werd veroorzaakt door een botsing met een seingever. Volgens Belgische media gaat het - buiten van kneuzingen - overigens goed met de man die frontaal werd geraakt.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws