BikeExchange loopt leeg: Na Matthews voelt ook Simon Yates zich niet lekker en volgt opgave Wielrennen
Wielrennen

BikeExchange loopt leeg: Na Matthews voelt ook Simon Yates zich niet lekker en volgt opgave

BikeExchange loopt leeg: Na Matthews voelt ook Simon Yates zich niet lekker en volgt opgave

Simon Yates zal niet meer van start gaan in de vierde etappe van de Ronde van Catalonië. De Brit, die in Parijs-Nice nog een ongelofelijk hoog niveau haalde, werd in de dagen erna ziek en voelde zich in de derde etappe in Catalonië niet goed. Michael Matthews had in de derde rit al opgegeven.

Yates kwam naar Catalonië om mee te doen om het klassement, maar hij verloor in de derde etappe veel tijd. Yates klaagde al tijdens de etappe over klachten en voor de start van de vierde rit werd besloten om niet verder te gaan. De klimmer heeft de Giro d'Italia als grote doel in mei.

Team BikeExchange-Jayco verliest met Yates al z'n tweede renner, daar Matthews er in de derde etappe al de brui aan gaf. De Australiër won de eerste etappe heuvelop, trok in rit twee de sprint aan voor winnaar Kaden Groves, maar we zagen hem in de derde etappe al kotsend in de berm.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws