Opvallend: Italiaanse journalist linkt Dumoulin aan terugkeer bij DSM Wielrennen
Wielrennen

Opvallend: Italiaanse journalist linkt Dumoulin aan terugkeer bij DSM

Opvallend: Italiaanse journalist linkt Dumoulin aan terugkeer bij DSM

Een opvallend transfernieuwtje uit Italië: Tom Dumoulin zou in 2022 mogelijk terugkeren op het oude nest bij Team DSM. Het gerucht werd de wereld in geholpen door de Italiaanse journalist Beppe Conti.

Bij RadioCorsa onthulde Conti wat transfernieuwtjes die hij zou hebben opgepikt. De RAI-journalist wist onder meer te melden dat Cofidis van plan is om een klassiekerkopstuk binnen te halen in Gianni Moscon en dat Valerio Conti en Diego Ulissi na dit seizoen voor Movistar zullen koersen.

Het meest opvallende wat Conti zei was wel dat Dumoulin na dit seizoen terug zou gaan naar DSM. Hij verliet die ploeg juist eind 2019 om naar Jumbo-Visma te gaan, waar hij onlangs besloot een pauze te nemen van het wielrennen. Een terugkeer naar DSM, dat Marc Hirschi zag vertrekken, zou totaal uit de lucht komen vallen, zeker omdat Dumoulin daar niet zonder slag of stoot vertrok. We weten dan ook niet hoe serieus we het bericht van Conti moeten nemen.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws