[Update] Kelderman houdt geen blessures over aan zijn valpartij in San Sebastián Wielrennen
Wielrennen

[Update] Kelderman houdt geen blessures over aan zijn valpartij in San Sebastián

[Update] Kelderman houdt geen blessures over aan zijn valpartij in San Sebastián

Wilco Kelderman zal door een valpartij niet kunnen meespelen in de finale van de Clasica San Sebastian. De BORA-hansgrohe-kopman crashte in de regen hard met twee ploegmaats, maar leek op het eerste gezicht oké te zijn.

Een motor die voor het peloton uitreed klapte tegen het asfalt, waarna de BORA-trein ook onderuit schoof op de natte Baskische wegen. Kelderman kwam samen met zijn Italiaanse ploeggenoten Matteo Fabbro en Giovanni Aleotti ten val, waarvan die laatste het meeste last leek te hebben.

Kelderman stond vrij snel weer recht maar bleef bij het plaats delict staan om zijn jongere ploeggenoten in de gaten te houden. Over de precieze eventuele verwondingen van de drie renners is nog niets bekend.

Update - 31 juli 2021 (19.22 uur): Geen erge verwondingen voor Kelderman

Met Wilco Kelderman, Giovanni Aleotti en Matteo Fabbro gaat alles goed, zo laat Bora-Hansgrohe weten in een persbericht. Na een valpartij vlak voor de finale in de Clásica San Sebastián zag de ploeg zijn kansen op een goed reultaat in rook opgaan.

In het officiële persbericht staat dat Kelderman en Aleotti gelukkig slechts kleine verwondingen hebben opgelopen na hun valpartij. Fabbro heeft echter nog wat last van zijn voet en wordt door de ploegdokter in de gaten gehouden. De rest van het seizoen lijkt dus niet in gevaar te komen voor de Nederlander die twee weken geleden vijfde werd in de Tour de France.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws