🎥 Pieterse en Lavreysen shinen in presentatievideo nieuw TeamNL-tenue: 'Trots om de outfit te dragen' Wielrennen
Wielrennen

🎥 Pieterse en Lavreysen shinen in presentatievideo nieuw TeamNL-tenue: 'Trots om de outfit te dragen'

🎥 Pieterse en Lavreysen shinen in presentatievideo nieuw TeamNL-tenue: 'Trots om de outfit te dragen'

Op de website van de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie (KNWU) is een video verschenen waarin een nieuw oranje tenue voor alle TeamNL-selecties is gepresenteerd. Aan de kleur oranje is als vanzelfsprekend traditiegetrouw vastgehouden, met op het tricot ook de Nederlandse driekleur en een kenmerkende tulp.

In de presentatievideo spelen onder anderen Puck Pieterse en Harrie Lavreysen een 'prominente' rol. 'De komende jaren schitteren de selecties van de KNWU in het nieuwe design. Het shirt verbindt de verschillende wielerdisciplines met elkaar. Samen gaan ze vlammen in en voor oranje', zo valt te lezen op de site.

'De saamhorigheid van de wielersport en de trots om de outfit te dragen komt in dit design echt tof naar voren. Er zijn veel wielerdisciplines waarin sporters van de KNWU vertegenwoordigd zijn. Dit shirt draagt bij aan het gevoel van kracht en onderlinge verbondenheid', zo stelt de veelzijdige Pieterse, die op de Olympische Spelen van 2024 haar droom op de mountainbike najaagt.

Bekijk hieronder de KNWU-video met onder anderen Puck Pieterse en Harrie Lavreysen in de hoofdrol

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news