Quick Step-Alpha Vinyl mikt in Amstel Gold Race op Vlaamse kern en Bagioli Wielrennen
Wielrennen

Quick Step-Alpha Vinyl mikt in Amstel Gold Race op Vlaamse kern en Bagioli

Quick Step-Alpha Vinyl mikt in Amstel Gold Race op Vlaamse kern en Bagioli

Quick Step-Alpha Vinyl stuurt een groot deel van de Vlaamse kern naar de Amstel Gold Race van zondag. De kopstukken van het Waalse werk, Remco Evenepoel en Julian Alaphilippe, zijn er door hun deelname aan de Ronde van het Baskenland niet bij.

Kasper Asgreen is de man die in de gaten gehouden moet worden bij de ploeg van Patrick Lefevere. 'We starten met vertrouwen, hoewel we wat wisselingen hebben moeten doorvoeren doordat de Amstel in hetzelfde weekend als de Ronde van het Baskenland verreden wordt', laat sportief directeur Geert Van Bondt weten.

'De conditie van de jongens wordt beter nadat we te kampen hebben gehad met ziektes', vervolgt Van Bondt, die wel aanstipt dat Andre Bagioli, de andere beschermde renner, ook ziek is geweest na zijn etappezege in de Ronde van Catalonië. 'Hij is echter weer gezond. We hopen de finale te kunnen kleuren en hebben nog enkele mannen met een vrije rol.' Dit zijn onder meer Florian Sénéchal en Zdenek Stybar.

Selectie Quick Step-Alpha Vinyl Amstel Gold Race 2022

Kasper Asgreen
Andrea Bagioli
Davide Ballerini
Stan Van Tricht
Zdenek Stybar
Jannik Steimle
Florian Sénéchal


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws