Alpecin-Fenix maakt einde aan transfersoap: Verstrynge, Wyseure en Vandebosch tekenen Wielrennen
Wielrennen

Alpecin-Fenix maakt einde aan transfersoap: Verstrynge, Wyseure en Vandebosch tekenen

Alpecin-Fenix maakt einde aan transfersoap: Verstrynge, Wyseure en Vandebosch tekenen

Alpecin-Fenix heeft zich officieel versterkt met drie Belgische veldrittalenten. Emiel Verstrynge, Toon Vandebosch en Joran Wyseure rijden vanaf dit seizoen voor de opleidingsploeg van de Belgische formatie. Komende winter rijden ze in het blauw als het nieuwe veldritseizoen begint.

De transfers van Verstrynge, Vandebosch en Wyseure had nogal wat voeten in aarde. Verstrynge en Wyseure maakten onderdeel uit van het veldritproject van Intermarché-Wanty-Gobert, onder de naam van sponsor Tormans. Met vanaf 2023 de steun van Patrick Lefevere leek er een mooi plan te liggen voor de talenten, maar zij kiezen voor Alpecin-Fenix.

Er werd flink met modder gegooid, waarbij Hans van Kasteren - de zaakwaarnemer van Verstrynge en Wyseure - het vooral moest ontgelden bij Jan Tormans en Lefevere. Zij kunnen het moeilijk verdragen dat hun grootste talenten vanaf komende winter bij de concurrent crossen. Ook over de toekomst van Corné van Kessel en Quinten Hermans wordt veel gesproken. Of zij bij Tormans blijven, is niet bekend.

Vandebosch komt over van Pauwels Sauzen-Bingoal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws