Roglic knipoogt na tijdrit: 'Ik ben een wat langzame starter en finish beter' Wielrennen
Wielrennen

Roglic knipoogt na tijdrit: 'Ik ben een wat langzame starter en finish beter'

Roglic knipoogt na tijdrit: 'Ik ben een wat langzame starter en finish beter'

Primoz Roglic was tevreden na zijn zesde plaats in de tijdrit van de Giro d'Italia. De kopman van Jumbo-Visma hield de schade op Remco Evenepoel beperkt tot zeventien seconden.

Met de extra zeventien seconden staat Roglic nu op 47 seconden van Evenepoel in de algemene rangschikking. De Sloveen moet ook Geraint Thomas voor zich dulden, al is dat verschil maar een schamele twee seconden.

'Ik heb de uitslagen gezien en het ziet er wel goed uit. Remco staat in zijn eentje een beetje voor, en dan staan wij daar met zijn drieën. Dat wordt nog interessant de komende weken', vertelt hij aan Eurosport.

Roglic kan grapje niet laten

Roglic begon de tijdrit voorzichtig en was bij het eerste tussenpunt 31 seconden langzamer dan Evenepoel. Hij bracht dat verschil dus uiteindelijk veertien seconden terug door een ijzersterk tweede deel te rijden. 'Ik ben een wat langzame starter en finish beter', sluit Roglic met zijn kenmerkende humor af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws