Roglic nog niet warm of koud van 43 seconden verlies tegenover Evenepoel: 'Benen voelden goed' Wielrennen
Wielrennen

Roglic nog niet warm of koud van 43 seconden verlies tegenover Evenepoel: 'Benen voelden goed'

Roglic nog niet warm of koud van 43 seconden verlies tegenover Evenepoel: 'Benen voelden goed'

Remco Evenepoel liet in de openingstijdrit van de Giro d'Italia direct zien dat er niet met hem te sollen valt in deze ronde. De Belg van Soudal Quick-Step pakte maar liefst 43 seconden op zijn grote rivaal Primoz Roglic, die daar na afloop niet direct warm of koud van werd.

'Het was een zware tijdrit, maar hij is achter de rug, dus ik ben blij', liet de Sloveen na afloop weten tegenover de aanwezige pers. 'De benen voelden eigenlijk goed, daar ben ik superblij mee.'

Roglic is tevreden, want hij heeft zijn best gedaan

'Ik ben optimistisch voor de komende dagen. Dat ik tijd verlies op Evenepoel? Tsja, ik heb m'n best gedaan en daar ben ik tevreden mee. Twintig etappes te gaan heh!', sloot Roglic op zijn gekende manier af.

De Sloveen zal alvast blij zijn dat ze zondag met acht renners van start lijken te kunnen gaan: Roglic verloor in de dagen voor de Giro meerdere ploeggenoten, waaronder Jan Tratnik, Robert Gesink en Tobias Foss.

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments

more news