🎥 Roglic spuit champagne in de catacomben, tegen de zin van de organisatie: 'Nee, nee, nee!' Wielrennen
Wielrennen

🎥 Roglic spuit champagne in de catacomben, tegen de zin van de organisatie: 'Nee, nee, nee!'

🎥 Roglic spuit champagne in de catacomben, tegen de zin van de organisatie: 'Nee, nee, nee!'

Onder het mom: het was onderweg al nat genoeg. De organisatie van de Tirreno-Adriatico besloot er in de vijfde etappe voor om de podiumceremonie binnen te doen, maar daar horen natuurlijk wel bepaalde gedragscodes bij. Etappewinnaar Primoz Roglic lapte ze met liefde aan z'n laars.

Roglic doet z'n gebruikelijke schansspring-act voor een in elkaar geflanst muurtje en krijgt dan een fles champagne overhandigd. De organisatoren om hem heen proberen Roglic te vertellen dat die fles voor nu even puur voor de show is, maar de nieuwe klassementsleider van de Tirreno is op dat moment allang bezig met het openmaken van de fles.

Wat volgt is een komische scène. Roglic maant de mensen voor hem om even een stapje opzij te doen, want er is nu geen houden meer aan. De kurk wordt voor de zekerheid maar even de tent uit geschoten, maar daarna smaakt de champagne hem toch opperbest. 'Niet alleen regen, maar ook champagne, eh?'

Video: Roglic krijgt lachers op z'n hand bij podiumceremonie


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws