🎥 Rowe drinkt pilsje met 'fan', blijkt zijn broer: 'Niet het perfecte profplaatje, maar fuck it' Wielrennen
Wielrennen

🎥 Rowe drinkt pilsje met 'fan', blijkt zijn broer: 'Niet het perfecte profplaatje, maar fuck it'

🎥 Rowe drinkt pilsje met 'fan', blijkt zijn broer: 'Niet het perfecte profplaatje, maar fuck it'

In de Tour of Britain was het vooral Jumbo-Visma wat de Engelse klok sloeg. Toch had ook INEOS Grenadiers iets te vieren, daar Carlos Rodriguez er met de zege in de slotrit vandoor ging. Een andere pion van de Britse WorldTour-ploeg, Luke Rowe, leek zowaar ook iets te vieren te hebben. De 33-jarige Welshman werd op één van de klimmetjes flink aangemoedigd door de toegestroomde fans, waarna hij met één van hen zelfs een biertje dronk.

Beelden op Twitter lieten het gebeuren met Rowe zien. Eerst was het nog onduidelijk wie de rennende fan nu precies was. Rowe gaf via zijn eigen Twitter echter aan dat het om zijn broer ging. 'Stel je voor: je beste maat is je broer, ik steun hem, hij steunt mij. We ontmoeten elkaar op de laatste klim van de race en drinken samen een biertje. Misschien is het niet het perfecte profplaatje, maar fuck it. We moeten van deze momenten genieten', luidt het enthousiaste bijschrift.

Video: Luke Rowe drinkt een pilsje met zijn broer

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws