Samenwerking BORA-hansgrohe en Nederlands Dynamic Bike Care van start Wielrennen
Wielrennen

Samenwerking BORA-hansgrohe en Nederlands Dynamic Bike Care van start

Samenwerking BORA-hansgrohe en Nederlands Dynamic Bike Care van start

BORA-hansgrohe is stilaan bezig met de voorbereiding voor het wielerjaar 2022. De Duitse formatie is in het nieuwe jaar ook een samenwerking aangegaan met het Nederlandse Dynamic Bike Care, een bedrijf gevestigd in Naaldwijk.

Met BORA–hansgrohe, Alpecin-Fenix en Team Jumbo-Visma is Dynamic Bike Care onderhoudspartner van drie van de best presterende teams in de WorldTour. Het jonge Nederlandse bedrijf ontwikkelt en produceert fietsverzorgingsproducten die prestatiegericht zijn. Komend jaar zullen dus ook onder meer Wilco Kelderman, Ide Schelling en Danny van Poppel hiervan profiteren.

Bij de Duitse ploeg zijn ze verheugd met de samenwerking. 'Vanuit een performance-perspectief kan ik erg gelukkig zijn met de samenwerking met Dynamic Bike Care. We hebben nu top-level producten tot onze beschikking, zoals de Speed Potion Wax', geeft Gerd Kodanik, Head of Technical Developments bij BORA-hansgrohe, aan. Voor meer informatie over de samenwerking is hier het nodige te vinden.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws