🎥 Sensationeel of onverantwoordelijk? Martínez (INEOS) knalt aan 90 per uur door Colombiaans verkeer Wielrennen
Wielrennen

🎥 Sensationeel of onverantwoordelijk? Martínez (INEOS) knalt aan 90 per uur door Colombiaans verkeer

🎥 Sensationeel of onverantwoordelijk? Martínez (INEOS) knalt aan 90 per uur door Colombiaans verkeer

De afgelopen jaren krijgen we vaak berichten over renners die in het verkeer van de fiets worden gereden. Sommigen lieten zelfs het leven, maar dat wil niet zeggen dat het er veel veiliger op wordt in de wereld. De grote vraag is: maakt Daniel Felipe Martínez het nu gevaarlijker dan het zou moeten zijn?

De Colombiaanse klimmer van INEOS Grenadiers traint momenteel in Colombia en daar gaat het er op de weg altijd ruig aan toe. Egan Bernal knalde vorig jaar rond deze tijd nog achterop een stilstaande bus, maar dat weerhield Martínez er niet van om in een snelle afdaling het randje op te zoeken. Op een vierbaansweg raast hij op beeld naar beneden, aan snelheden van 90 kilometer per uur.

Martínez haalt auto's in alsof ze stilstaan. Op zijn Instagram-account werd er een hip muziekje onder gezet en zo lijkt het allemaal al snel heel sensationeel. Roept u maar: kan dit? Of is het toch wat onverantwoordelijk? Martínez lijkt het antwoord zelf al te hebben gegeven, daar de video inmiddels van z'n sociale kanalen is verwijderd. Goed om ook mee te geven: het liep allemaal goed af en Martínez kwam heelhuids beneden. De INEOS-renner kwam recent nog in het nieuws, nadat hij in Toscane van de weg werd gereden en werd aangevallen door een automobilist.

Video: Daniel Felipe Martínez raast naar beneden in Colombia


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws