🎥 Hoe strak zit een tijdritpak? Rigoberto Urán nestelt zich in meer dan een minuut in EF-tenue Wielrennen
Wielrennen

🎥 Hoe strak zit een tijdritpak? Rigoberto Urán nestelt zich in meer dan een minuut in EF-tenue

🎥 Hoe strak zit een tijdritpak? Rigoberto Urán nestelt zich in meer dan een minuut in EF-tenue

Rigoberto Urán is een ervaren piloot in het wielerpeloton, maar dat er ook anno 2023 nog geen snelle manier is om een tijdritpak aan te trekken, bewijst hij via zijn officiële kanalen. Urán deelde daar een video, waar hij meer een minuut nodig heeft om het nieuwe tijdritpak van EF Education-EasyPost aan te trekken.

Tijdritpakken zijn geen pretje. Ze worden gepast en gemeten en horen te zitten als een tweede huid. En dus is het logisch dat je die niet even als een t-shirtje maat M over je hoofd trekt. Urán, in Colombia nog altijd de populairste fietser op social media, is de moeilijkste niet en liet het ritueel van start tot finish vastleggen.

De broek is geen probleem, maar het shirt past maar net. En juist dat lijkt precies de bedoeling. Urán moet zich in allerlei bochten wringen om de juiste plooitjes op de juiste plek te trekken en duwen. Als 'ie er eenmaal in zit, kan de tijdrithouding worden uitgetest! Hopelijk heeft hij er iets aan, als Urán in 2023 op zoek gaat naar het podium in een grote ronde.

Video: Rigoberto Urán laat zien hoe strak een tijdritpak zit

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws