🎥 Sfeerbeelden vanuit Arenberg: Geiten plaveiden de kasseien uit Roubaix voor Van der Poel, Philipsen en Pedersen Wielrennen
Wielrennen

🎥 Sfeerbeelden vanuit Arenberg: Geiten plaveiden de kasseien uit Roubaix voor Van der Poel, Philipsen en Pedersen

🎥 Sfeerbeelden vanuit Arenberg: Geiten plaveiden de kasseien uit Roubaix voor Van der Poel, Philipsen en Pedersen

Wat is het wielrennen toch af en toe een sport met kolderieke fratsen. Aanstaande zondag staat Parijs-Roubaix op het programma en de laatste voorbereidingen zijn in volle gang. Zo ook op de kasseien zelf, waar een behoorlijke laag gras op staat, zo begin april. En dat is niet de bedoeling. De stroken moeten tiptop in orde zijn voor aankomende zondag.

Hoe lossen we dat op? Juist, we laten de onkruidwieders thuis en we laten een mooi peloton geiten los. Geen grap, echt waar! De organisatie deelt op X een aantal rustgevende beelden van grazende geiten in het Bos van Wallers, één van de meest gevreesde stroken uit de kasseienhel. Rustig grazend en nietsvermoedend staan de dieren de weg te plaveiden voor Mathieu van der Poel, Jasper Philipsen en Mads Pedersen, die er zondag met een stuk hogere snelheid overheen zullen gaan razen. Check de beelden hieronder! En kom nog even tot rust vooraleer zondag het echte geweld zal losbarsten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws