📸 Rivalen in mei, vrienden in april: Pogacar, Ganna, Thomas en Arensman trainen samen in bloedmooie omgeving Wielrennen
Wielrennen

📸 Rivalen in mei, vrienden in april: Pogacar, Ganna, Thomas en Arensman trainen samen in bloedmooie omgeving

📸 Rivalen in mei, vrienden in april: Pogacar, Ganna, Thomas en Arensman trainen samen in bloedmooie omgeving

Ze zullen in mei misschien wel elkaars grootste vijanden zijn in de Giro d'Italia: Geraint Thomas en Tadej Pogacar. Hoe onbegrijpelijk en vreemd was het geweest als we pak hem beet vijftien jaar geleden Andy Schleck en Alberto Contador samen hadden zien trainen? Of nog eerder Lance Armstrong en Jan Ullrich? Niets van dat in deze generatie wielrenners! Thomas en Pogacar trainden maandagmiddag in een besneeuwde omgeving, omring door nog enkele INEOS Grenadiers-coureurs.

In aanloop naar de Giro kiest Thomas voor een rustige opbouw, terwijl Pogacar onlangs even vier ritten won in de Ronde van Catalonië. Waar de heren zich nu precies bevinden, weten we niet, maar ze kwamen elkaar maandag tegen in een zonnige, besneeuwde omgeving. Tijd voor medefietser Filippo Ganna om even de sfeer op te nemen: we zien in een story op Instagram Thomas en Pogacar rustig keuvelend omhoog rijden. Waar zou dat over gaan? Voor Thymen Arensman, ook aanwezig bij het ritje, is het tempo al zichtbaar te hoog om nog vrolijk te converseren...

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws