Skujins (zevende) kon Konrad niet volgen: 'Hij was de sterkste vandaag' Wielrennen
Wielrennen

Skujins (zevende) kon Konrad niet volgen: 'Hij was de sterkste vandaag'

Skujins (zevende) kon Konrad niet volgen: 'Hij was de sterkste vandaag'

Toms Skujins zat in de zestiende etappe in de vlucht van de dag, maar kon niet volgen toen Patrick Konrad een aanval plaatste. De Let van Trek-Segafredo moest uiteindelijk genoegen met een zevende plaats. Hij prees na afloop de sterke Konrad en geeft de hoop op dagsucces nog niet op.

Skujins werd amper een maand geleden nog nationaal kampioen en toonde dinsdag zijn kampioenstrui door in de vlucht van de dag te zitten. Uiteindelijk bleven er twaalf renners over, maar Skujins kon niet volgen toen Konrad aanging op een klim van de eerste categorie. 'Mijn benen waren niet goed genoeg toen Konrad ging. Ik was daar op de limiet. Helaas was er geen mogelijkheid om hem vandaag te volgen. Ik hoopte dat we hem door de tegenwind konden terugpakken, maar hij bewees me het ongelijk', zo was hij na afloop eerlijk op zijn eigen Twitterkanaal.

Skujins kwam daarna met zijn groep nog wel terug bij David Gaudu en Sonny Colbrelli, maar in de strijd om de ereplaatsen moest hij toch nog flink wat renners voor laten gaan. De Lets kampioen, teamgenoot van Mollema, bleef na afloop echter strijdbaar. 'De samenwerking in de groep was goed en daarom was het imponerend wat Konrad deed. Niemand in de groep twijfelde dat hij de sterkste was vandaag. Binnen onze ploeg is de moraal altijd hoog en de overwinning van Mollema was een boost. We hebben het geprobeerd en we blijven het proberen. Er zijn zeker nog vier kansen', zo besluit hij zijn eigen verhaal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws