Soudal Quick-Step rekent in 'atypische koers' Parijs-Roubaix op Lampaert, Asgreen en Sénéchal; geen Jakobsen Wielrennen
Wielrennen

Soudal Quick-Step rekent in 'atypische koers' Parijs-Roubaix op Lampaert, Asgreen en Sénéchal; geen Jakobsen

Soudal Quick-Step rekent in 'atypische koers' Parijs-Roubaix op Lampaert, Asgreen en Sénéchal; geen Jakobsen

Soudal Quick-Step heeft het zevental voor Parijs-Roubaix op papier. De formatie van Patrick Lefevere rekent in de laatste kasseienklassieker van dit voorjaar op onder meer Kasper Asgreen en Yves Lampaert. Fabio Jakobsen doet niet mee.

Naast die twee genoemde mannen is ook local hero Florian Sénéchal van de partij, evenals de Italiaan Davide Ballerini en de Belgen Tim Declercq, Tim Merlier en Bert Van Lerberghe. 'Parijs-Roubaix is één van de meest atypische wedstrijden van het seizoen. Over de kasseien koersen is iets speciaals, maar ik denk dat we er wel de ploeg voor hebben', aldus ploegleider Tom Steels.

'Kasper heeft in de Ronde van Vlaanderen laten zien dat zijn vorm nog steeds groeiende is, terwijl Yves in het verleden al getoond heeft dat deze koers hem ligt. Florian is dan weer één van de weinige coureurs die het geweldig vindt om over kasseien te rijden', stelt Steels.

'Ook Davide, Tim, Tim en Bert bezitten allemaal kwaliteiten voor een koers als Parijs-Roubaix, die altijd vol hectiek en verrassingen zit. We starten dus met een solide ploeg, met de nodige motivatie voor zondag.'

Selectie Soudal Quick-Step Parijs-Roubaix 2023

Kasper Asgreen
Davide Ballerini
Yves Lampaert
Tim Merlier
Tim Declercq
Bert Van Lerberghe

Florian Sénéchal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws