Soudal-Quick Step speelt Alaphilippe als kopman uit in Milaan-Sanremo Wielrennen
Wielrennen

Soudal-Quick Step speelt Alaphilippe als kopman uit in Milaan-Sanremo

Soudal-Quick Step speelt Alaphilippe als kopman uit in Milaan-Sanremo

Soudal-Quick Step heeft de selectie voor Milaan-Sanremo in een persbericht bekendgemaakt. De ploeg van Patrick Lefevere speelt de winnaar van 2019 Julian Alaphilippe uit als kopman.

De Fransman kan zaterdag 18 maart rekenen op de steun van sterke klassieke renners als Kasper Asgreen, Davide Ballerini, Yves Lampaert en Florian Sénéchal. Ook Dries Devenyns - de vertrouwde meesterknecht van Alaphilippe - is van de partij. Tim Declercq gaat mee om de kopgroep in binnen schootsafstand te houden en maakt de selectie compleet.

'We gaan met veel grinta richting Milaan-Sanremo', vertelt ploegleider Davide Bramati. 'Julian won deze wedstrijd een paar jaar geleden. Hij heeft dit seizoen mooie dingen laten zien en we weten dat hij één van de renners zal zijn om in de gaten te houden. Van wat we hebben gezien in Parijs-Nice en Tirreno-Adriatico weten we echter dat er veel favorieten zullen zijn. Het vertrouwen is er in ieder geval. De jongens zijn klaar na een sterke start van het seizoen, nu hopen we gewoon dat het geluk aan onze kant staat, want we zijn erg gemotiveerd om voor een goed resultaat te gaan.'

Selectie Soudal-Quick Step Milaan-Sanremo 2023

Julian Alaphilippe
Florian Sénéchal
Kasper Asgreen
Tim Declercq
Dries Devenyns
Davide Ballerini
Yves Lampaert

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws