Spanje stuurt supertalenten Ayuso en Rodríguez als kopmannen naar de Tour de l'Avenir Wielrennen
Wielrennen

Spanje stuurt supertalenten Ayuso en Rodríguez als kopmannen naar de Tour de l'Avenir

Spanje stuurt supertalenten Ayuso en Rodríguez als kopmannen naar de Tour de l'Avenir

De Tour de l'Avenir mag dan pas over anderhalve week starten, het is nu al zo'n beetje bekend welke equipe als topfavoriet bestempeld gaat worden. Spanje maakte maandag haar ijzersterke selectie bekend voor de rittenkoers voor beloften.

De armada stelt supertalenten Juan Ayuso (UAE-Team Emirates) en Carlos Rodríguez (INEOS Grenadiers) op als kopmannen, terwijl twee van de andere jongens ook al prof zijn. Javier Romo komt normaal gesproken uit voor Astana, terwijl Raúl Garcia Perna voor Equipo Kern-Pharma uitkomt.

De selectie wordt gecompleteerd met Igor Arrieta van Lizarte en Marc Brustenga van de Caja Rural-amateurs. Spanje won de Ronde van de Toekomst in 2015 voor het laatst met Marc Soler, terwijl Tobias Foss in 2019 de laatste winnaar was.

'Ayuso en Rodríguez zullen samen onze selectie leiden', zegt de bondscoach. 'Het is in deze wedstrijd goed om meerdere pionnen te hebben. We hebben een getalenteerde selectie, waarmee we hoge ogen kunnen gooien.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws