Terug van weggeweest: Volg het laatste wielernieuws via de In de Leiderstrui-app! Wielrennen
Wielrennen

Terug van weggeweest: Volg het laatste wielernieuws via de In de Leiderstrui-app!

Terug van weggeweest: Volg het laatste wielernieuws via de In de Leiderstrui-app!

Door technisch ongemak even van de buis, maar nu terug en te downloaden in de app-store: de In de Leiderstrui app! Vanaf nu kun je weer altijd en overal up-to-date blijven van het laatste wielernieuws aan de hand van een applicatie op jouw telefoon. Download de app via Android of IOS en blijf nog beter en sneller op de hoogte van de laatste nieuwtjes, interviews, opinie en achtergronden over jouw favoriete wielrenner of wielerploeg.

Wat heeft de In de Leiderstrui-app te bieden? De supersnelle en strakke interface staat toe dat gebruikers binnen enkele tienden van een seconde het nieuws al voor hun neus hebben. Swipe door de artikelen, scroll door het menu en check de belangrijkste wielerpagina's, die in recordtempo geladen worden. Ook kun je door middel van notificaties op de hoogte worden gehouden van de laatste uitslagen, mooie eigen content en laatste nieuws.

Reageren op artikelen wordt nu ook nóg makkelijker. Log je eenmaal in, dan blijf je vanaf dat moment ingelogd in de app en kun je probleemloos en snel jouw mening geven over de verschillende onderwerpen. En je kunt natuurlijk het gesprek aangaan met mede-bezoekers! Zo ben je niet alleen altijd op de hoogte, je kunt andere lezers ook laten weten wat je vond van bijvoorbeeld weer een overwinning van Mathieu van der Poel.

Terug van weggeweest: Volg het laatste wielernieuws via de In de Leiderstrui-app!

App In de Leiderstrui voor IOS en Android

Onze applicatie is beschikbaar voor Apple-gebruikers, maar ook voor Android-gebruikers. Maak je gebruik van het Android-besturingssysteem? Dan vind je hier een link naar de Google Play Store, waar de app te downloaden valt. Ben je een Apple-gebruiker met het IOS-besturingssysteem? Dan kun je de app hier downloaden.

Feedback over de werkzaamheid van de apps is welkom onder dit artikel! Je kunt ons overigens ook volgen via social media, via Instagram, Facebook en Twitter.

5 claps
5 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws