Terwijl Milaan-Sanremo finisht, wint Perez Classic Loire Atlantique Wielrennen
Wielrennen

Terwijl Milaan-Sanremo finisht, wint Perez Classic Loire Atlantique

Terwijl Milaan-Sanremo finisht, wint Perez Classic Loire Atlantique

Anthony Perez heeft in Frankrijk de Classic Loire Atlantique op zijn naam weten te schrijven. De renner van Cofidis was de snelste van een kopgroep van vijftien.

Hoe krijgen ze het voor mekaar, die Fransen? De Classic Loire Atlantique op hetzelfde moment als Milaan-Sanremo laten finishen... Enfin, vijf renners dachten er waarschijnlijk net zo over, de vroege vluchters van de dag. En dat waren met onder meer Cyril Gautier (B&B Hotels), Pierre Latour (TotalEnergies) en Nicolas Edet (Arkéa Samsic) niet de minsten.

In het peloton was er een valpartij te betreuren, waardoor Mathieu Burgaudeau de strijd moest staken. Over de blessures van de man die het peloton verraste in Parijs-Nice was niet direct iets bekend, maar een abrupte opgave is nooit goed nieuws.

Op drie rondes van het einde brak het peloton in twee stukken, waarna uiteindelijk vijftien man zich los wist te wrikken van de rest. Van die groep was Perez de snelste aan de finish.

Uitslag Classic Loire Atlantique 2022

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws