Timothy Dupont trekt naar Tarteletto-Isorex: 'Als je ziet dat er bij B&B plots zoveel op straat staan' Wielrennen
Wielrennen

Timothy Dupont trekt naar Tarteletto-Isorex: 'Als je ziet dat er bij B&B plots zoveel op straat staan'

Timothy Dupont trekt naar Tarteletto-Isorex: 'Als je ziet dat er bij B&B plots zoveel op straat staan'

Timothy Dupont zal het komende seizoen rijden voor Tarteletto-Isorex. De Belgische sprinter kreeg na een lastig jaar geen contract bij Bingoal-Pauwels Sauzen, waarna een lange zoektocht naar een nieuwe ploeg volgde.

Ongeveer één maand geleden lag de vlag er nog heel anders bij in huize Dupont, toen hij geen contractverlenging kreeg. 'Want na alles wat ik had meegemaakt deed ik het al bij al nog goed. Maar koers is hard. Nu blijkt nog maar eens dat men in de wielersport geen genade kent', stelde hij toen.

De continentale ploeg Tartoletto-Isorex biedt nu dus uitkomst. 'Als je ziet dat er plots zoveel renners van B&B Hotels op straat te komen te staan, dan wist ik dat er niet veel andere aanbiedingen meer uit de bus zouden komen. We rijden een mooi programma met wedstrijden zoals Nokere Koerse, de Bredene Koksijde Classic en de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. Allemaal koersen die op mijn lijf geschreven zijn', aldus Dupont bij Sporza.

'Dit jaar heb ik ondanks alles nog mooie resultaten behaald. Volgend seizoen wil ik tonen dat ik het nog altijd kan en niet afgeschreven ben', klinkt het strijdbaar.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws