Tom Dumoulin sluit zich aan bij duurzame fietskledingproducent Velor Wielrennen
Wielrennen

Tom Dumoulin sluit zich aan bij duurzame fietskledingproducent Velor

Tom Dumoulin sluit zich aan bij duurzame fietskledingproducent Velor

Tom Dumoulin is inmiddels bijna een jaar gestopt als wielrenner, waardoor er stilaan andere dingen op het pad van de Nederlander komen. Recent was hij enkele malen te zien als wieleranalist bij de NOS, nu maakt hij bekend dat hij mede-eigenaar wordt van een fietskleding merk.

Velor is de naam van de door ex-ploegmaat Tom Leezer begonnen duurzame producent van wielerkledij. 'Binnen Velor ga ik mij voornamelijk bezighouden met productontwikkeling en het optimaliseren van de fietskleding met duurzame materialen en een optimale pasvorm', aldus Dumoulin.

'We kunnen alleen blijven genieten van de wielersport als we ook goed zorgen voor de wereld waar we doorheen fietsen. De missie van Velor om circulaire fietskleding te ontwikkelen, sluit aan op deze gedachtegang', stelt de Nederlander. Met een minimale impact op de natuur én met een positieve impact op de wereld en de mensen om ons heen. Dit spreekt mij enorm aan en het sluit goed aan bij hoe ik zelf in het leven sta. Mijn toetreding tot Velor is voor mij dan ook een logische stap.'

Oprichter Leezer blij met komst Dumoulin

Leezer is als oprichter van het merk ook in zijn nopjes met de toetreding van Dumoulin. 'We zijn enorm blij en trots om Tom Dumoulin aan ons team van specialisten toe te kunnen voegen. Met zijn kennis en ervaring in het fietsen én zijn passie voor de natuur sluit de komst van Tom perfect aan bij ons doel om fietsers over de hele wereld te inspireren en ervoor te zorgen dat duurzame en hoogwaardige kleding, gemaakt met respect voor het milieu, de standaard wordt.'

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws