Topnieuws voor BORA-hansgrohe: hoofdsponsor blijft tenminste tot en met 2027 aan boord Wielrennen
Wielrennen

Topnieuws voor BORA-hansgrohe: hoofdsponsor blijft tenminste tot en met 2027 aan boord

Topnieuws voor BORA-hansgrohe: hoofdsponsor blijft tenminste tot en met 2027 aan boord

BORA-hansgrohe heeft daags voor de Giro d'Italia, de ronde die de Duitse ploeg vorig jaar met Jai Hindley wist te winnen, heugelijk nieuws kunnen delen. Hoofdsponsor BORA blijft nog enkele jaren aan boord, meldt het vrijdag.

BORA is sinds 2015 verbonden aan de wielerploeg en heeft in die periode al mooie stappen kunnen zetten. De fabrikant van afzuigsystemen en ovens boekte als sponsor met coureurs als Peter Sagan en Sam Bennett veel mooie overwinningen. 'Ik ben Willi Bruckbauer en zijn bedrijf zeer dankbaar', zegt teambaas Ralph Denk in een persbericht.

'Na onze Giro-overwinning vertelde Willi me tijdens de viering dat hij in ieder geval tot eind 2027 onze hoofdsponsor blijft, wat me natuurlijk ongelooflijk trots maakt', aldus Denk. 'Deze overwinning was misschien wel de meest verrassende van de afgelopen jaren. Hij kwam misschien wat vroeg, en natuurlijk stijgen de verwachtingen daarmee. Maar met BORA aan onze zijde hebben we zekerheid voor de toekomst en voor mij is het logisch dat ik al mijn energie in het project BORA-hansgrohe zal blijven steken. Ik kijk uit naar onze gezamenlijke toekomst, er zijn nog veel doelen die we willen bereiken.'

BORA ziet positieve effecten van wielersponsoring

Bruckbauer, CEO van BORA, sluit zich daarbij aan, al stipt hij ook het marketingeffect aan. 'De resultaten laten nog steeds zien dat de advertentiewaarde en positieve effecten op het merk in onze focusmarkten zeer goed zijn. Zolang die stijgen, willen we onze samenwerking voortzetten en het team ondersteunen. We kijken ernaar uit om de komende jaren nog veel meer successen samen te vieren.'

In de komende Giro d'Italia mikt BORA-hansgrohe op Lennard Kämna en Aleksandr Vlasov als kopmannen. Momenteel rijden er met Danny van Poppel en Ide Schelling twee Nederlanders voor de formatie uit Duitsland, al beschikken beide coureurs over een aflopend contract bij de ploeg van Denk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws