Update | Flinke domper voor Bahrain Victorious: Colbrelli door bronchitis niet in Milaan-Sanremo Wielrennen
Wielrennen

Update | Flinke domper voor Bahrain Victorious: Colbrelli door bronchitis niet in Milaan-Sanremo

Update | Flinke domper voor Bahrain Victorious: Colbrelli door bronchitis niet in Milaan-Sanremo

(14 maart 2022) Sonny Colbrelli zal dinsdag beslissen of hij van start kan gaan in Milaan-Sanremo, aldus La Gazzetta dello Sport. De Italiaan verliet Parijs-Nice met bronchitisklachten.

De Europees kampioen begon zijn seizoen nog veelbelovend met een tweede plek in Omloop Het Nieuwsblad, maar de problemen in Parijs-Nice hebben Colbrelli nu teruggeslagen. Hij zou normaal gesproken de kopman voor Bahrain Victorious zijn in de 300 kilometer lange wedstrijd, maar het is maar de vraag in welke vorm Colbrelli zaterdag zal steken.

Dinsdag hakt de puncher dus de knoop door over zijn deelname aan de lenteklassieker. Afgelopen jaar eindigde Colbrelli als achtste in Milaan-Sanremo.

Een andere Italiaanse sprinter, Elia Viviani, kampt ook met problemen. De renner van INEOS Grenadiers moest Tirreno-Adriatico verlaten met koorts. De Britse ploeg start met Filippo Ganna als kopman in het eerste Monument van het seizoen.

Update - 15 maart 2022 (19.20 uur): Colbrelli zet streep door Milaan-Sanremo

Sonny Colbrelli en Bahrain Victorious hebben een streep gezet door de deelname van de Italiaan aan Milaan-Sanremo. De rappe man is nog niet hersteld van bronchitis, opgelopen in Parijs-Nice. Om die reden zal de winnaar van Parijs-Roubaix niet kunnen deelnemen zaterdag. Een flinke domper, daar Colbrelli een doel had gemaakt van Milaan-Sanremo.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws