Update | Juan Pedro López succesvol geopereerd aan sleutelbeen na val op training Wielrennen
Wielrennen

Update | Juan Pedro López succesvol geopereerd aan sleutelbeen na val op training

Update | Juan Pedro López succesvol geopereerd aan sleutelbeen na val op training

(17 januari 2023) Slecht nieuws voor Juan Pedro López en Trek-Segafredo: de Spaanse klimmer heeft dinsdag zijn sleutelbeen gebroken bij een valpartij op training. De roze trui-drager van de Giro afgelopen seizoen wordt woensdag geopereerd, meldt zijn team.

López, die in de Ronde van Italië ook het jongerenklassement won, gaat dus snel onder het mes. Hij brak zijn linkersleutelbeen tijdens het trainingskamp van zijn ploeg in Spanje. Trek-Segafredo zal na de operatie van één van zijn betere klimmers met een nieuwe update komen.

Update - 22 januari 2023 (13.00 uur): López succesvol geopereerd aan sleutelbeenbreuk

Juan Pedro López meldt op zijn Twitterpagina dat de operatie aan zijn sleutelbeen succesvol is verlopen. 'Gisteren (vrijdag, red.) zijn we naar het ziekenhuis geweest om mijn sleutelbeenbreuk te behandelen en de operatie was een succes. Veel dank aan de doktoren voor hun professionaliteit en veel dank aan mijn volgers voor hun steun in de rug. Binnenkort kom ik weer terug.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws