Update | Pogacar verliest schoonmoeder, familie deelt groot verdriet: 'Leven is soms niet eerlijk' Wielrennen
Wielrennen

Update | Pogacar verliest schoonmoeder, familie deelt groot verdriet: 'Leven is soms niet eerlijk'

Update | Pogacar verliest schoonmoeder, familie deelt groot verdriet: 'Leven is soms niet eerlijk'

(21 april 2021) Tadej Pogacar zal een andere voorbereiding hebben dan gepland richting Luik-Bastenaken-Luik. Een dag na de Waalse Pijl vloog de klimmer halsoverkop naar Slovenië, volgens zijn ploeg wegens privé-omstandigheden.

Het bericht van UAE Team Emirates richting de media kwam op donderdagmiddag, omdat er vrijdag normaliter een persmoment stond gepland met Pogacar. Die gaat niet door, omdat Pogi naar Slovenië is gevlogen om zijn verloofde Urška Zigart en haar familie bij te staan.

Wat de privé-omstandigheden zijn, is niet bekend. Daar zijn het per slot van rekening ook privé-omstandigheden voor. In principe is Pogacar er vrijdag niet bij als UAE Team Emirates het parcours gaat verkennen. De kopman komt - als alles goed gaat - op zaterdag terug en zal dan op zondag zijn titel verdedigen in La Doyenne.

Update - 22 april 2022 (08.40 uur): Pogacar in Slovenië na overlijden schoonmoeder

Tadej Pogacar is donderdag naar Slovenië gevlogen, omdat zijn schoonmoeder is overleden. Dat blijkt uit een emotionele Instagrampost van zijn verloofde Urška Zigart, die dus haar moeder verloor. 'Het leven is soms niet eerlijk. Het is met veel verdriet en een zwaar hart dat ik dit deel. Mijn moeder was mijn beste vriend en de belangrijkste persoon in mijn leven', zo schrijft Zigart.

De hele familie is in Slovenië om afscheid te nemen van moeder Zigart. 'Het is een heel zware tijd voor mij en mijn familie.'


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws