Van Aert en Pogacar gelijk aan kop bij wedkantoren, Van der Poel slechts outsider in Milaan-Sanremo Wielrennen
Wielrennen

Van Aert en Pogacar gelijk aan kop bij wedkantoren, Van der Poel slechts outsider in Milaan-Sanremo

Van Aert en Pogacar gelijk aan kop bij wedkantoren, Van der Poel slechts outsider in Milaan-Sanremo

Wie gaat Milaan-Sanremo 2023 winnen? De Italiaanse eendagskoers is altijd al lastig te voorspellen geweest, maar anno 2023 is het helemaal moeilijk. Klimmers, klassiekerspecialisten en sprinters; ze zouden allemaal kans kunnen maken.

De wedkantoren zijn er duidelijk nog niet uit. Wout van Aert is al een tijdje de favoriet voor Bet365, maar de odds schuiven - naarmate de race nadert - steeds dichter naar elkaar toe. Als de Belg van Jumbo-Visma wint, krijg je 5,75 keer je inzet terug. Als Tadej Pogacar voor het eerst zegevierde in La Primavera, staat daar een odd van 5,75 tegenover.

Met het wegvallen van Tom Pidcock is er een belangrijke favoriet niet bij op zaterdag, maar de winnaar van vorig jaar is er wel. Matej Mohoric kondigde al aan zijn mountainbikezadel weer van stal te halen en dus zal hij niet te houden zijn in de afzink van de Poggio. Flikt hij het opnieuw? Dan staat daar 12,00 keer je inzet tegenover.

Outsiders? Die zijn er meer dan genoeg. Caleb Ewan bewees al meermaals op een goede dag de Poggio over te kunnen met de besten. De Australiër moet het echter daarna bij elkaar zien te houden en dat bleek vooralsnog lastig. Winst voor Ewan en je krijgt 12,00 keer je inzet. Dat is dezelfde odd als die van Mathieu van der Poel en Mads Pedersen. Ook bij de Nederlander en Deen krijg je 12,00 keer je inzet terug bij winst.

Odds Milaan-Sanremo 2023

Wout van Aert: 5,75
Tadej Pogacar: 5,75
Matej Mohoric: 12,00
Caleb Ewan: 12,00
Mathieu van der Poel: 12,00
Mads Pedersen: 12,00

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws