Van Aert kijkt uit naar Parijs-Roubaix: 'Zal in de finale voelen hoe goed ik ben' Wielrennen
Wielrennen

Van Aert kijkt uit naar Parijs-Roubaix: 'Zal in de finale voelen hoe goed ik ben'

Van Aert kijkt uit naar Parijs-Roubaix: 'Zal in de finale voelen hoe goed ik ben'

Wout van Aert hoopt er in Parijs-Roubaix nog eenmaal de beuk in te gooien dit wegseizoen. De Belg staat als absolute topfavoriet aan de start van de Franse klassieker. 'Je moet gemotiveerd zijn om hier te knallen.'

De kopman van Jumbo-Visma blikt via de officiële kanalen van zijn ploeg vooruit op de Hel van het Noorden. 'We hebben een goede ploeg bij ons. Ik zal pas echt voelen hoe goed ikzelf ben in de finale van zondag, als we er al een zware koers op hebben zitten. Hopelijk heb ik zondag goede benen en kunnen Mike Teunissen en ik een rol spelen in de finale', aldus Van Aert.

Waar er in de wielerwereld een hoop gesproken wordt over het al dan niet regenen in Noord-Frankrijk, maakt Van Aert zich daar niet al te druk om. 'Regen of niet, er zullen sowieso een paar tricky passages tussen aan bod komen. Ik hoop niet dat het gaat regenen, omdat de koers dan heel gevaarlijk wordt. Aan de andere kant kan mijn ervaring in het veldrijden wel van pas komen als het slecht weer is. Het weer is niet te beïnvloeden', klinkt het realistisch.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws