Van Aert 'op ontdekkingstocht' in Bretagne Classic: 'Heb een goede week achter de rug' Wielrennen
Wielrennen

Van Aert 'op ontdekkingstocht' in Bretagne Classic: 'Heb een goede week achter de rug'

Van Aert 'op ontdekkingstocht' in Bretagne Classic: 'Heb een goede week achter de rug'

Na zijn tweede plek in de BEMER Cyclassics in Hamburg hervat Wout van Aert zijn voorbereiding op het WK zondag in de Bretagne Classic. De renner van Team Jumbo-Visma laat bij de start weten een zware koers te verwachten.

Voor de camera van Het Laatste Nieuws blikt Van Aert vooruit op de Bretagne Classic. 'Het gaat een hele zware wedstrijd worden. Deze is een stuk langer dan die van vorige week (BEMER Cyclassics, red.) en heeft echt de afstand van een klassieker. Het is de eerste keer dat ik deze koers rijd, maar van mijn ploegmaats heb ik gehoord dat het de hele dag op en af gaat en het altijd een slijtageslag is. Het wordt een beetje een ontdekkingstocht, maar het zal een goede test zijn.'

Vorige week moest Van Aert in de BEMER Cyclassics in Hamburg nog genoegen nemen met een tweede plek achter Marco Haller, die verrassend vooruit bleef vanuit een laat ontstane kopgroep. Toch heeft de Belg vertrouwen kunnen tanken met die prestatie. 'Ik was zeker tevreden met het gevoel dat ik tijdens die wedstrijd had. Ik denk dat ik een goede week achter de rug heb. Dit wordt echter weer een hele andere race, dus het zal duidelijk moeten worden hoeveel ik in de finale nog over ga hebben', aldus Van Aert.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws