Update I | Riesebeek zet nieuwe stap in herstel: gaat mee op trainingskamp Wielrennen
Wielrennen

Update I | Riesebeek zet nieuwe stap in herstel: gaat mee op trainingskamp

Update I | Riesebeek zet nieuwe stap in herstel: gaat mee op trainingskamp

(1 oktober 2021) Oscar Riesebeek is vrijdag gevallen tijdens de tweede verkenning van Alpecin-Fenix op het parcours van Parijs-Roubaix. De Nederlander werd meteen naar het ziekenhuis gebracht, waar een bekkenbreuk aan het licht kwam.

Riesebeek was één van de belangrijke knechten voor Mathieu van der Poel in Parijs-Roubaix. Voor de Nederlander zelf is het natuurlijk het meest vervelend. Hoewel er sprake is van een gunstige breuk, is het seizoen van Riesebeek wel plotsklaps ten einde. Senne Leysen maakte de hele voorbereiding van Alpecin-Fenix mee en hij vervangt Riesebeek in de zevenkoppige selectie van de ploeg.

Update I - 5 december 2021 (19.00 uur): Riesebeek mee op trainingskamp Alpecin-Fenix

Oscar Riesebeek is zodanig hersteld van zijn bekkenbreuk dat hij aanwezig is op het trainingskamp van Alpecin-Fenix in het Spaanse Benicàssim. Dat meldt de Nederlander op zijn Instagram. Hij brak zijn bekken begin oktober tijdens de verkenning van Parijs-Roubaix. Riesebeek kende een sterk tweede jaar bij de Belgische formatie. Zo toonde hij zich nadrukkelijk in het voorjaar en won hij bijna een Giro-etappe, waar enkel Victor Campenaerts hem de baas was. Verder werd hij op het NK knap derde.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws