Van der Sande tekent nieuw contract bij Jumbo-Visma:  'Werken met Van Aert en Kooij is super' Wielrennen
Wielrennen

Van der Sande tekent nieuw contract bij Jumbo-Visma: 'Werken met Van Aert en Kooij is super'

Van der Sande tekent nieuw contract bij Jumbo-Visma:  'Werken met Van Aert en Kooij is super'

Tosh Van der Sande rijdt ook in 2024 en 2025 bij Jumbo-Visma. Dat maakt de Nederlandse formatie bekend op de ploegsite. De Belg is een belangrijke pion in de klassieke kern en heeft zijn aflopende contract dus verlengd.

'Ik ben supertrots dat ik nog twee jaar langer bij de ploeg zal blijven', vertelt de 32-jarige Van der Sande. 'De voorbije anderhalf jaar waren fantastisch. Overal starten we met de ambitie om te winnen en dat geeft superveel vertrouwen en motivatie. Het klikt goed met iedereen in de ploeg en werken voor een kopman als Wout van Aert of een getalenteerd sprinter als Olav Kooij is super. Ik haal er veel voldoening uit om mij bezig te houden met alle jonge talenten die we binnen de ploeg hebben. Ik kijk ernaar uit om me daar de komende jaren nog verder in te ontwikkelen.'

Zeeman: 'Tosh is een heel waardevolle teamplayer op alle terreinen'

Ook sportief directeur Merijn Zeeman is in zijn nopjes met de contractverlenging van Van der Sande. 'Tosh is een heel waardevolle teamplayer op alle terreinen: in de klassiekers, in de sprintvoorbereiding en als mentor van jonge renners. Hij past ook qua karakter perfect bij ons als ploeg en daarom zijn we heel blij dat hij nog tot en met 2025 bij ons blijft.'

Eerder kwam ook de geruchtenmolen rond Kooij op gang. De jonge sprinter lijkt Jumbo-Visma te gaan verlaten aan het einde van dit seizoen. Team DSM en een aantal Franse ploegen liggen op de loer om de Nederlander te strikken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws