Vansevenant verlengt zijn verbintenis bij Soudal Quick-Step: 'Sfeer in het team is fantastisch' Wielrennen
Wielrennen

Vansevenant verlengt zijn verbintenis bij Soudal Quick-Step: 'Sfeer in het team is fantastisch'

Vansevenant verlengt zijn verbintenis bij Soudal Quick-Step: 'Sfeer in het team is fantastisch'

Mauri Vansevenant heeft zijn contract bij Soudal Quick-Step verlengd. De 24-jarige Belg tekent bij tot eind 2026 bij de Belgische WorldTour-formatie, die al sinds 2020 zijn broodheer is.

'Voor drie jaar bijtekenen is een teken van vertrouwen van de ploeg in mij. Ik heb mezelf heel goed kunnen ontwikkelen in dit geweldige team en ik hoop dat ik dat kan blijven doen. Mijn doelen voor de toekomst zijn simpel: ik wil blijven groeien, blijven werken en blijven presteren', vertelt de goedlachse West-Vlaming op de site van zijn werkgever.

'Zijn stijl op de fiets is een van zijn bekendste eigenschappen', aldus Lefevere over Vansevenant

Vansevenant geeft aan dat hij mooie herinneringen heeft aan de voorbije seizoenen bij de brigade van Patrick Lefevere. 'Ik heb ook al in verschillende soorten wedstrijden mogen starten, van Monumenten tot grote ronden. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik me ben blijven ontwikkelen. De sfeer in het team is fantastisch en dat betekent veel voor me, want het maakt me gelukkig om in deze omgeving te zijn', aldus de man die dit kalenderjaar een rit in de Tour of Oman won.

Ook ploegbaas Lefevere reageert op de contractverlenging van zijn poulain. 'In de drie jaar bij de ploeg is Mauri erg gegroeid. Hij heeft een aantal mooie overwinningen behaald, maar hij heeft ook indruk gemaakt met de inzet die hij voor het team heeft getoond wanneer dat nodig was. Mauri werkt altijd hard en zijn stijl op de fiets is een van zijn bekendste eigenschappen. We zijn superblij dat hij de komende drie jaar bij ons blijft', aldus 'Patlef'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws