Veldrijden op TV 16 januari 2022 | Voetjes kunnen weer omhoog voor toffe cross in Frankrijk Wielrennen
Wielrennen

Veldrijden op TV 16 januari 2022 | Voetjes kunnen weer omhoog voor toffe cross in Frankrijk

Veldrijden op TV 16 januari 2022 | Voetjes kunnen weer omhoog voor toffe cross in Frankrijk

Met het WK in het vooruitzicht loopt de Wereldbeker langzaam tegen zijn einde. Het Franse Flamanville is zondag 16 januari het strijdtoneel van de voorlaatste cross van het regelmatigheidsklassement. In de Leiderstrui vertelt u waar en wanneer het te zien is!

TV en tijden Wereldbeker veldrijden Flamanville 2022

De Wereldbeker komt langzaam tot z'n einde en dus wordt er op zondag volop gestreden om punten voor het klassement. Met na Flamanville nog slechts één wereldbekermanche voor de boeg (Hoogerheide) wordt het spannend wie er na dit seizoen met de eindzege vandoor gaan. En wie wint er in Frankrijk? Daar zijn net als eerder dit jaar 'gewoon' fans aanwezig, dus het belooft een leuke middag te worden!

De uitzendrechten zijn vrij overzichtelijk, Eurosport is de enige die livebeelden uitzendt vanuit Flamanville. De sportzender doet dat vanaf 13.30 uur vanaf Eurosport 1 en de Eurosport Player. Aansluitend om 15.00 uur zijn de mannen aan de beurt en schakelt Eurosport op beide kanalen weer in. Sporza heeft geen uitzendrechten, maar komt om 17.30 uur wel met een uitgebreide samenvatting op de buis.

Om de wedstrijd bij de vrouwen en de mannen in zijn geheel live te volgen, kunt u gebruikmaken van de kanalen op Eurosport. Op haar hoofdkanaal en de Eurosport Player kunt u vanaf 13.30 uur terecht om op tijd in te schakelen voor de vrouwenwedstrijd en om 15.00 uur voor de wedstrijd bij de mannen. Sporza komt in Sporza op zondag tussen 17.00 en 18.00 uur met een uitgebreide samenvatting van de cross.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws