🎥 Vingegaard vertelt Pogacar dat hij hard reed, Pogi feliciteert goede vriend Matthews met ritzege Wielrennen
Wielrennen

🎥 Vingegaard vertelt Pogacar dat hij hard reed, Pogi feliciteert goede vriend Matthews met ritzege

🎥 Vingegaard vertelt Pogacar dat hij hard reed, Pogi feliciteert goede vriend Matthews met ritzege

Mooie beelden na een zware etappe in de Tour de France, daar houden we van! Tadej Pogacar zette op de slotklim Jonas Vingegaard onder druk en hoewel de Deense gele truidrager geen moeite leek te hebben om te volgen, neemt hij na de rit toch zijn hoed af voor de Sloveen.

Pogacar probeerde het twee dagen geleden nog met een reeks van aanvallen op de Alpe d'Huez, alvorens hij telkens weer stilviel. Op de steile slotmuur in de veertiende etappe viel hij aan en hield hij tot de top het tempo hoog. Het ging hard, zo beaamde ook Vingegaard tijdens het uitfietsen. 'Man, het tempo dat je reed...', horen we hem zuchtend zeggen tegen Pogacar.

In het flashinterview bij de organisatie stelt hij dat het 'zwaar' was op de slotklim. 'Ik hoop dat dat voor hem ook het geval was, gelukkig kon ik hem volgen.'

Tekst gaat verder onder de video

Pogacar blij voor goede vriend Matthews

Niet veel later komt Michael Matthews aan bij Pogacar. De twee zijn goede vrienden, wonen bij elkaar in de buurt in Monaco en trainen geregeld samen. De Australiër won de veertiende rit na een knappe solo en dat had Pogacar al meegekregen via zijn oortje. 'Hey man, gefeliciteerd! Wat een rit, geniet ervan', aldus de tweevoudig Tourwinnaar tegen zijn maatje.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws