Virtueel fietsen met Egan Bernal? Dat kan, deze zaterdag! Wielrennen
Wielrennen

Virtueel fietsen met Egan Bernal? Dat kan, deze zaterdag!

Virtueel fietsen met Egan Bernal? Dat kan, deze zaterdag!

Egan Bernal wil iedereen die hem de afgelopen maanden support heeft gegeven bedanken door met hen virtueel te gaan fietsen. De Colombiaan zal zaterdag gaan Zwiften met zijn fans.

Volgens zijn ploeg is Bernal volledig gefocust op zijn herstel, maar wil hij - tot hij ze weer in het echt kan zien - graag wat tijd vrijmaken voor zijn supporters. 'Dit was, en is nog steeds, het grootste obstakel dat ik heb moeten overwinnen in mijn leven', stelt de Colombiaan over zijn horrorval in een persbericht.

'Het feit dat ik weer op de fiets zit, zo kort na mijn ongeluk, is iets waar ik de afgelopen weken alleen maar van gedroomd heb. Ik kan niet beschrijven hoe blij dit me heeft gemaakt. Doordat ik nog geen wedstrijden kan rijden, mis ik de fans en al de support en energie die zij me geven. Daarom wil ik het voor iedereen mogelijk maken om mij zaterdag te vergezellen op Zwift en samen een uur te fietsen', aldus de coureur van INEOS Grenadiers.

Inschrijven voor de Zwift-tocht met Egan Bernal (zaterdagavond 17.00 uur Nederlandse tijd) kan hier.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws