Wegvallen Van Baarle - die bovenop E3-val ziek is geworden - 'aderlating' volgens Van Aert Wielrennen
Wielrennen

Wegvallen Van Baarle - die bovenop E3-val ziek is geworden - 'aderlating' volgens Van Aert

Wegvallen Van Baarle - die bovenop E3-val ziek is geworden - 'aderlating' volgens Van Aert

Met het wegvallen van Dylan van Baarle kreeg Jumbo-Visma enkele dagen voor de Ronde van Vlaanderen een domper te verwerken. Wout van Aert reageerde er donderdag op.

'Dat is zeker een aderlating voor de ploeg', zei Van Aert in Gent tegen In de Leiderstrui over de absentie van de winnaar van de Omloop Het Nieuwsblad. 'Hij heeft al meermaals bewezen dat hij in die langste klassiekers supersterk is, dus dat is jammer voor ons. We moeten dat proberen zo goed mogelijk op te vangen.’

Met de kopman zelf - die vorig jaar net voor De Ronde corona kreeg - gaat het oké. ‘Ik voel mij goed. Ik ben goed hersteld van afgelopen weekend, wat toch twee zware koersen waren. Alles is prima verlopen afgelopen week, dus ik ben tevreden en op mijn gemak.’

Van Baarle wordt in de ploeg van Jumbo-Visma vervangen door Tim van Dijke. Naast die twee mannen en Van Aert doen ook Christophe Laporte, Tiesj Benoot Tosh Van Der Sande en Edoardo Affini mee.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws